Rólunk

Magyar székhelyű bolt, és webáruház vagyunk minőségi lakástextilek, szövetek, függönyök, vásznak széles választékával. 1996-ban nyitottuk üzletünket, a mai napig sok 10.000 ügyfelet szolgáltunk ki. Online üzletünk 2021-ben startolt, azzal a céllal, hogy minél szélesebb körben lehessünk elérhető mindenki számára Magyarországon (www.levitex.hu).

Méteráru termékek széles választéka

Elsősorban nyomott pamutvásznak, ágyneműanyagok, asztalterítők és függönyanyagok értékesítésével foglalkozunk. Szeretnénk megemlíteni méterárú textil kínálatunkat, amely több részben minőségi pamut. A 2020-as év elején a koronavírus járvány megérkezésével és a szájmaszk viselés hatályba lépésével kapcsolatban, a mi raktárkészletünknek köszönhetően, nagyon sok olyan ügyfelünket tudtunk kiszolgálni, akik úgy döntöttek, hogy egyedül, saját kezűleg varrják meg a szájmaszkokat, amiért hatalmas KÖSZÖNET MINDENKINEK!

Saját varróműhely

Fő előnyünk, hogy a kínált termékek nagy részét magunk varrjuk meg, ezért minőségi magyar termékeket tudunk felajánlani. Az online áruházunkban történő vásárlással támogatja a magyar kisvállalkozásokat. A varróműhelyeknek köszönhetően képesek vagyunk számos lakástextíliát kínálni, számtalan közönséges és atipikus méretekben. Az egyes termékeknél használhatja az Ön igényeinek megfelelő gyártási lehetőséget, melyeket a szolgáltatások menüpontban vehet igénybe, illetve telefonos egyeztetés során.

Köszönetnyilvánítás

Önöknek, vásárlóknak köszönhetően van lehetőségünk folyamatosan fejleszteni online áruházunkat. Továbbra is követni fogjuk az új trendeket, hogy a lehető legjobb minőséget nyújthassuk Önöknek. Köszönjük az irántunk tanúsított bizalmat és azt, hogy a levitex.hu webáruházban vásárolt.

Webáruház készítés
unicreditbank_hu